Image

Omschrijving van de omgeving

Kroondomeinen “Het Loo” (koninklijke houtvesterij) heeft een oppervlakte van 97000 hectare. Er bevinden zich twee authentieke buurtschappen Gortel en Niersen in de Koninklijke houtvesterij en er zijn diverse prehistorische grafheuvels aanwezig. Er zíjn diverse wandelroutes uitgezet in dit gebied.

Image

Paleis “Het Loo”

In het nabij gelegen Apeldoorn staat het paleis “Het Loo” met daarbij het paleis park van 650 hectare. Het park is geopend voor publiek. Het kasteel “Het oude Loo” bevindt zich ook in de paleis park.

Image

Vaassen

Het dorp Vaassen 3 kilometer van Emst, is bekend om het Kasteel “de Cannenburch”. Gezinspark in Emst ’t Smallert met o.a. een visvijver, forellenkwekerij, en een kaarsenmakerij.

Image

Op de fiets

Ook op de fiets kunt u de prachtige omgeving verkennen, zoals de “Elspeetsche heide” een natuur gebied van 768 hectare. “Het verscholen dorp” een onderduikers locatie uit de tweede wereldoorlog. Er zijn een aantal nagebouwde hutten te bekijken, die een indruk geven hoe de onderduik holen er toen uitzagen.

Image

Elburg

Elburg: prachtig gelegen aan de Veluwese randmeren ligt het eeuwenoude stadje. Één van de meest bezienswaardige Hanzesteden. Vroeger een bedrijvig vissersstadje aan de Zuiderzee, nu een ultiem uitgangspunt voor toeristen en liefhebbers van cultuur en van de watersport. Rondvaart over het Veluwemeer is een aanrader. Maak ook eens een wandeling door het historische dorp. Zie: www.bezoekelburg.nl

Image

Genieten

Moe geworden van al dat gefiets en gewandeld? Dan kunt u heerlijk relaxen in het chalet of buiten op het terras en genieten van de vogelgeluiden en de eekhoorns die in de bomen zitten. Kortom een heerlijke plek om te relaxen en te genieten van de rust in een gezonde bosrijke omgeving.

Image

Chalet

Ons Chalet is te huur voor uw vakantie of eventueel wat langer 2á3 maanden als b.v. overbruggingsperiode naar een andere woning. Permanente bewoning is op dit park niet toegestaan.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.